Hempel's silic one

    449,00 kr.
    Inkl. moms Lev. 1-3 dage

    SILIC ONE er en biocid fri fouling release maling med højt tørstofindhold, baseret på silikone og hydro gel.
    Dette giver en glat og jævn overflade, som forhindrer fouling organismerne i at hæfte sig fast, samt giver en selvrensende effekt.
    Velegnet til alle overflader, med undtagelse af træ, til brug under vandlinien.

    På lager
    Lev. 1-3 dage
    Farve
    Str.
    Antal

    Produktinformation

    Sikkerheds Datablad

    Faremærkning

    Glat overgang til Hempel's Silic One-systemet med Hempel’s Conversion Primer

    Hempel’s Conversion Primer er det ideelle valg for dem, der ønsker at skifte til Hempel’s Silic One Fouling Release system, mens de bevarer den eksisterende bundmaling i god stand. Denne tokomponent epoxyprimer er designet til nemt at forberede tidligere malede både til den revolutionerende Silic One teknologi.

    Forberedelse: Før påføring af Hempel’s Conversion Primer skal tilstanden af den eksisterende bundmaling vurderes. Ved brug af en metalskraber identificeres eventuelle områder med dårlig vedhæftning, og løse eller porøse lag fjernes grundigt. Efterfølgende vådslibes overfladen og skylles omhyggeligt med ferskvand for at fjerne støv og urenheder, før man lader den tørre.

    Påføring: De to komponenter af Conversion Primer blandes omhyggeligt for at opnå en ensartet konsistens. Det bemærkes, at produktet har en lav viskositet, så eventuelle løbende maling eller ujævnheder skal jævnes ud med det samme. Fortynding anbefales ikke. Ved en temperatur på 20°C er den tilgængelige anvendelsestid 8 timer, og produktet bør ikke anvendes under 5°C.

    Ved overmaling: Hvis overmalingen ikke foretages inden for det anbefalede tidsrum, skal et nyt lag Hempel’s Conversion Primer eller Silic One Tiecoat påføres for at opretholde effektiviteten af systemet.

    Silic One Tiecoat: For at sikre optimal vedhæftning anbefales det at påføre Silic One Tiecoat i fuld dækning. Efter 48 timer skal overfladen rengøres med et egnet rensemiddel, skylles med ferskvand og tørres, inden det næste lag påføres. Det anbefales at udføre overmalingen så hurtigt som muligt efter, at overfladen er blevet tør.

    77450-30390.75

    Specifikke referencer

    ean13
    5709516025242
    mpn
    77450-30390.75
    Ny vare

    Du vil eventuelt også synes om

    keyboard_arrow_up