Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

En lang række internet webshops udlover nu diverse forskellige løsninger til levering. En der er meget almindelig er efterhånden pakkeshops, og så afhenter du blot produkterne den dag der passer dig. Metoden er nemlig temmelig problemfri, samt i mange tilfælde tillige den mest prisbevidste leveringsmetode.

Fragttiden kan i nogle tilfælde være virkelig afgørende forudsat man behøver din pakke inden for få dage, og af den grund er det altså vigtigt at du tjekker leveringstiden ved den relevante vare.

Mange online forhandlere yder levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, men vær vagtsom da det betinges af at ordren laves tidligere end et fast tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få pakken fikset forud for at lagerpersonalet har fri.

Netshopping vokser og vokser

Det har vist sig at være særligt overkommeligt for alle og enhver at finde de bedste priser fra diverse internet handler og til gengæld har en hel del internet butikker været nødt til at nedskære salgsværdien på mange af deres produkter – til drenge og piger, lige så vel som til kvinder og mænd – betydeligt, og endda nogle gange tilbyde portofri levering.

Trods dette kan det immervæk være gunstigt at kontrollere enkelte e-butikker efter rabatkoder før du køber, så du er skudsikker på at opnå den laveste pris.

Du må blot ikke overse, at i tilfælde af at en online shop udlover et produkt til en pris der anses for helt ekstremt gunstig, bør det mange gange være et symbol på en falsk e-shop. Køb med kort er i hvert fald omsluttet af Indsigelsesordningen, som assisterer en imod uægte online forretninger.

Generelt foreslår vi handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du benytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du har til hensigt at finansiere omkostningerne over tid.

Vi tilråder at du gennemsøger e-firmaets vurderinger

Før nogen handler på en forhandler på nettet kan man faktisk tyde virksomhedens regler, dog er det tit et omfattende arbejde.

En anden valgmulighed er at efterse hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem, eftersom det ofte er en tryghed om at webbutikken accepterer de officielle danske regler, tillige med at internet webshoppen lejlighedsvis besigtiges af fagmænd der har meget erfaring med bestemmelserne på området. Derudover tilbydes du mulighed for at få hjælp, for så vidt du møder udfordringer som følge af din ordre.

Udover dette går vi ind for at køberen er opmærksom på de mest basale regler gældende for købet, som fx hvilken returpolitik shoppen garanterer. Her er det samtidig afgørende, at man når som helst gemmer ens kvitteringsmail, så man fremadrettet kan bevidne sin ordre, ligegyldigt om du søger produkter til en herre eller dame.

Levering til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse

Trustpilot resulterer i ganske pålidelige genveje til at udforske forskellige øvrige konsumenters domme og af den grund tilrådes det, at du studerer online forhandlerens omtaler før du handler.

Facebook yder tilsvarende fuldstændig uafhængige muligheder for at få indblik i internet forhandlerens troværdighed. Tilmed ses en del butikker på nettet som gør det muligt at nedfælde en vurdering af deres købsoplevelse, som tillige må tages i brug til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Informationer vedrørende produkter og forhandlere på nettet opretholdes nu og da, men der tages ikke ansvar for reguleringer der muligvis er lavet siden vi sidst opdaterede websitets informationer.