Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

Størstedelen af butikker på nettet frembyder i vore dage et stort udvalg af fragtløsninger. Den mest anvendte er p.t. pakkeshoppen, så du selv kan hente de købte produkter lige når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig særligt smertefri, samt ofte endda den prisbilligste leveringsmåde.

Du kan også planlægge at bestille produkterne til levering hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Muligheden er i mange tilfælde en tand mere pebret, men ligeledes i høj grad let. Den billigste form for levering er uden tvivl at du selv henter produkterne, men det nødvendiggør at du opholder dig tæt på e-forretningens arbejdslager.

En hel del e-shops annoncerer levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varenumre, hvilket kræver at ordren køres igennem før et givent tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få produktet på posthuset forinden lagermedarbejderne holder fyraften.

Visse online virksomheder yder fragt uden omkostninger, men oftest kræves det at du handler for et præcist beløb. Alternativt kunne du udse dig den mest betalelige fragtmetode, hvilket typisk – uanset om man er i Roskilde, Lillerød eller Fredensborg – vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Det er smart at du vurderer netshoppens omtaler

Det er jo temmelig enkelt for forbrugerne at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt forskellige forretninger på nettet på https://www.carata-danmark.dk og af den grund har de fleste internet webshops været tvunget til at nedsætte salgsværdien på produkterne – til børn og babyer, og ligeså til damer og herrer – kolossalt, og endda nogle gange byde på portofri levering.

Det kan alligevel være lønnende at kigge forbi diverse e-butikker efter udsalg før du shopper, så du er garanteret at modtage den laveste pris.

Du skal blot ikke undervurdere, at hvis en online shop tilbyder bedst i test varer for en pris der kan ses som grænseløst gunstig, så kan det i nogle tilfælde være et bevis på en fup e-handler. Køb med gængse betalingskort er heldigvis en del af en foranstaltning, der forsvarer kunden overfor uægte online forhandlere.

Vi tilråder betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du drage fordel af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du vil godtgøre beløbet senere.

En angivelse af at internet forretningen følger dansk lovgivning

Før folk køber på en butik bør de altid betragte dens handelsaftale, men det er for det meste ikke særlig sjovt.

Et alternativ kunne være at finde ud af hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærket, siden det kan være et signal om at internet virksomheden imødekommer de danske love, udover at internet virksomheden ofte besigtiges af eksperter som har indsigt i bestemmelserne på området. Det giver dig anledning til opbakning, for så vidt du skulle få vanskeligheder ved din shopping.

Desuden er det fornuftigt at man er påpasselig med de mest betydningsfulde reglementer der gælder for transaktionen, eksempelvis den returret internet forhandleren anvender. Her er det tilmed essesentielt, at man altid beholder sin købsbekræftelse, således man fremadrettet vil kunne påvise købet, ligegyldigt om man er på gaveindkøb til en pige eller dreng.

En række webshops byder på 1 hverdags levering

Trustpilot fører til stort set ønskværdige løsninger til at tolke en lang række aktuelle kunders observationer og derfor er det smart, at du læser online webshoppens ratings forud for at du shopper.

Facebook leverer desuden fuldkommen ønskværdige metoder til at få indblik i internet virksomhedens troværdighed. Foruden det ser vi nogle outlets på nettet som gør det muligt at skrive en omtale af købsoplevelsen, som desuden må tages i brug til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Dette website er finansieret af reklameindtægter. Vi har tætte samarbejder med en stribe internet selskaber og promoverer virksomhedernes tilbud, og høster betaling om de personer vi sender videre udfører en handel.

Oplysninger angående tilbud og internet foretagender opdateres rutinemæssigt, men vi tager ikke ansvar for forandringer der kan være udført siden vi sidst opdaterede de viste data.