Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

Mange e-firmaer tilbyder til alt held diverse forskellige fragtmuligheder. En af de populære er i dag at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Løsningen er jo usædvanlig bekvem, og desuden endvidere den mest betalelige fragtform.

Du bør på samme måde vælge at bestille levering til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver i mange tilfælde en lille smule mere pebret, men til gengæld rigtig ukompliceret. Den mest betalelige type af levering vil dog altid være selv at hente ordren, men dette er betinget af at du fysisk befinder dig nær internet firmaets tilholdssted.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være særdeles betydningsfuld om vi skal bruge varerne om et øjeblik, og herved er det i sandhed vigtigt at man gransker det estimerede leveringstidspunkt for det pågældende produkt.

Adskillige webbutikker stiller garanti om dag-til-dag fragt på flere varer, som trods alt betinges af at bestillingen indsendes tidligere end et angivent tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer ud af døren forinden lagerpersonalet har fri.

Flere e-handler i Danmark tilbyder portofri levering, men i mange tilfælde er det forudsat at man aftager for en fastsat pris. I øvrigt skulle du vælge den mest prisbevidste leveringsmulighed, som ofte – om man er nær Aarhus, Slagelse eller Bramming – er at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted.

Stadig flere bestiller via internet varehuse

Det er i dag vældig fremkommeligt for almindelige mennesker at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt diverse online varehuse og på grund af dette har massevis af online virksomheder været nødt til at stampe salgspriserne på mange af deres produkter – til juniorer, og ligeledes også til kvinder og mænd – enormt, og endda nogle gange tilbyde gratis levering.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig lukrativt at checke enkelte online selskaber efter rabatkoder forud for at du gennemfører din handel, så du er velinformeret til at indhente den mindst kostelige pris.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, forudsat du higer efter at betale beløbet over tid.

Trustpilot yder flere fortræffelige muligheder

Før nogen køber på en online shop kan man de facto læse butikkens forretningsaftale, men det er i mange tilfælde ikke særlig sjovt.

Et nemt alternativ kunne derfor være at kigge hvorvidt webshoppen er e-mærket, fordi det ofte er en sikring om at internet forretningen efterkommer de officielle regler, og at webbutikken af og til overvåges af fagfolk der er meget bekendte med reglerne på området. Dette er en god chance for support, hvis du møder besvær i processen med din ordre.

Ligeledes anbefales det at kunden er opmærksom på de mest essentielle retningslinjer der influerer på ordren, fx hvilken returrettighed internet virksomheden kører med. På grund af dette er det på samme måde afgørende, at man altid bevarer ens ordremail, så man altid vil kunne bekræfte handlen, om man skal købe til en dame eller herre.

En indikation om at internet forhandleren respekterer gældende dansk lovgivning

Trustpilot præsterer tilpas fortræffelige chancer for at evaluere en lang række forhenværende forbrugeres reflektioner og derved er det at foretrække, at du betragter e-butikkens bedømmelser før du bestiller.

Facebook leverer tilsvarende de facto troværdige muligheder for at få indblik i internet butikkens troværdighed. Derudover er der endda e-shops som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en vurdering af deres køb, hvilket tillige bør drages fordel af til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Fakta angående produkter og webshops opretholdes ofte, men det er umuligt for os at give garantier imod korrektioner der er blevet udarbejdet siden vi sidste gang opdaterede de viste informationer.