Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

En masse internet shops giver i øjeblikket en række forskellige leveringsmuligheder. En sikker vinder er nu om dage afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig temmelig fleksibel, samt mange gange tilmed den billigste fragtform.

En del internet forhandlere tilbyder 1 dags fragt på mange af deres produkter, som imidlertid afhænger af at ordren laves før et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produktet fikset forinden pakkemedarbejderne har fri.

Den mest betalelige mulighed for levering

Det er i dag virkelig fremkommeligt for købere at sammenligne priser på diverse internet foretagender og til gengæld har flertallet af online selskaber været tvunget til at sænke priserne på specielt deres bedst i test produkter – til juniorer, samt også til mænd og kvinder – drastisk, og endda nogle gange love levering uden gebyr.

Det kan dog ikke desto mindre blive rentabelt at prøve nogle forskellige internet outlets efter udsalg forinden du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at indhente den mindst kostelige pris.

Du må imidlertid være klar over, at når en netbutik afsætter et produkt til salg for en udsalgspris der virker mystisk fremragende, så kan det ofte være en indikation på en falsk online butik. Kortkøb er trods alt en del af en ordning, der støtter køber overfor fup online forhandlere.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du udnytte en løsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du vil dække prisen over en periode.

Før nogen bestiller i en e-butik behøver man i princippet betragte dens forretningsvilkår, men det er mange gange ikke super interessant.

Alternativet kunne derfor være at kontrollere hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærket, da det burde være et fingerpeg om at online shoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, tillige med at online forretningen regelmæssigt gennemses af sagkyndige der forstår bestemmelserne på området. Dette er desuden din mulighed for at blive hjulpet, for så vidt du forvoldes problemstillinger i forbindelse med din handel. Mere information.

Derudover foreslåes det at køber er klar over de vigtigste reglementer i forbindelse med handlen, som for eksempel den bytteret e-butikken anvender. I den relation er det også essesentielt, at man til enhver tid opbevarer ens faktura, således man når som helst kan bevise sit køb, hvad end man er på gaveindkøb til en kvinde eller mand.

Trustpilot tilbyder sådan set passelige muligheder

Trustpilot indebærer egentlig fine muligheder for at sondere flere øvrige forbrugeres observationer og derved kan det være til hjælp, at du tolker online firmaets omtaler inden du køber.

Facebook yder på samme måde flere troværdige metoder til at få en idé om internet forretningens pålidelighed. I øvrigt er der en række forhandlere på nettet som giver kunderne mulighed for at frembringe en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ligeledes burde anvendes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Hjemmesiden er finansieret af annonceindtægter. Vi har et fast samarbejde med diverse internet forretninger i form af at vi annoncerer deres varer, og får kommission under forudsætning af at den bruger vi sender videre fuldfører en handel.

Oplysninger omkring tilbud og internet forretninger værnes om tit, men vi giver ingen garanti imod forandringer der potentielt er implementeret efter at vi sidste gang opdaterede hjemmesidens oplysninger.