Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

Adskillige online selskaber giver nu til dags flere fragtmuligheder. En af de mest anvendte er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså i høj grad gnidningsløs, og desuden ydermere den prisbilligste leveringsmåde.

Du bør lige så vel tænke over at bestille levering til dit hus eller til hvor du arbejder. Denne bliver en gang i mellem en tak dyrere, men derudover særligt praktisk. Den mest letkøbte løsning til levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, som dog beroer på at du befinder dig nærved e-forhandlerens arbejdslager.

Størstedelen af outlets på nettet byder på levering på næste hverdag på en hel del varenumre, men det er forudsat at handlen laves forinden et bestemt klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer klar forinden de lageransatte tager hjem.

En hel del online webshops yder fri fragt, men typisk kun ifald du køber for en konkret pris. I øvrigt kunne du beslutte sig for den mest betalelige leveringsmetode, hvilket i de fleste tilfælde – om du opholder sig nær Vejle, Hjørring eller Ebeltoft – er at få bragt din pakke til en pakkeshop.

En hel del forskellige leveringsmåder

Det er efterhånden ret så let gængeligt for enhver at finde information om priser på flere internet virksomheder på repark.dk og derved har flere forretninger på nettet set sig nødsaget til at nedsætte priserne på en række af deres produkter – til drenge og piger, og endvidere også til kvinder og mænd – voldsomt, og endda nogle gange sikre fragtfri levering.

Til gengæld kan det imidlertid blive nyttigt at tjekke nogle få e-butikker efter rabat forud for at du køber, således at du er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris.

Man bør trods alt være opmærksom på, at hvis en shop frembyder deres varer til salg for en salgspris som er usædvanlig beskeden, så er det mange gange være et symbol på en snydagtig online butik. Handler med kort er dog inkluderet i et reglement, som assisterer dig som køber imod snydagtige netshops.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du benytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at honorere pengene over tid.

Forud for at nogen bestiller på en online butik behøver man helt sikkert betragte e-butikkens handelsaftale, det er dog tit en tidskrævende opgave.

Et andet alternativ kan være at undersøge hvorvidt online butikken er medlem af e-mærke ordningen, da det kan være et signal om at online firmaet adlyder de danske love, samt at hjemmesiden løbende revideres af fagmænd der har indsigt i de gældende vilkår. Det giver dig mulighed for at få bistand, når du møder besvær med dit indkøb.

I øvrigt er det godt at du er vidende om de mest aktuelle betingelser der spiller ind i forbindelse med handlen, eksempelvis den returneringsret e-butikken bruger. Her er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk beholder sin faktura e-mail, så man når som helst kan bevidne sin shopping, uden hensyn til om man er på udkig efter varer til en pige eller dreng.

Et signal om at internet shoppen imødekommer de opstillede regler

Trustpilot frembyder egentlig gode genveje til at undersøge en række øvrige konsumenters domme og derfor anbefaler vi, at du sonderer internet shoppens ratings forinden du køber.

Facebook leverer desuden en del uafhængige løsninger til at få indsigt i internet shoppens popularitet. Tilmed ser vi mange butikker på nettet hvor det er muligt at forfatte en omtale af virksomhedens service, som ydermere kan drages fordel af til at fornemme kundetilfredsheden.

Vores hjemmeside finansieres af reklameindtægter. Vi har aftaler med en masse internet outlets derved at vi fremviser firmaernes produkter, og modtager betaling for så vidt de brugere vi sender videre fuldfører en bestilling.

Vejledning omkring produkter og netshops understøttes rutinemæssigt, men vi kan desværre ikke garantere imod forandringer der måtte være realiseret efter sidste opdatering af vores data.