Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

Størstedelen af internet shops foreslår i vore dage et hav af forskellige leveringsmetoder. Den mest almindelige er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare når det passer dig. Denne er jo virkelig let, og tit tillige den mest betalelige leveringsversion.

Du kunne ydermere overveje at få produkterne leveret hjem til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Løsningen er beklageligvis en sjat mindre prisbillig, men desuden i høj grad praktisk. Den prisbilligste løsning til levering vil dog altid være at du selv henter produkterne, som jo afhænger af at du lever nærved online butikkens bopæl.

Leveringstiden er yderst betydningsfuld forudsat man har brug for din ordre inden for få dage, så derfor er det skam meningsfuldt at vi besigtiger leveringstidspunktet på det aktuelle produkt.

Masser af internet firmaer stiller udsigt til 1 hverdags levering på mange af shoppens varenumre, som trods alt er betinget af at ordren aflægges før et fastslået tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet forinden pakkepersonalet holder fyraften.

Visse internet firmaer garanterer gratis fragt, men typisk kræver det at der købes for en konkret pris. Ellers bør man vælge den mest betalelige mulighed for fragt, der typisk – uden hensyn til om man er ved Herning, Odder eller Fredensborg – er at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

Stadig flere bestiller hos internet virksomheder

Det er særdeles let gængeligt for almindelige dødelige at sammenligne priser på flere online shops og altså har adskillige internet shops fundet det nødvendigt at sænke salgsværdien på en række af deres produkter – til børn og babyer, og desuden også til herrer og damer – betragteligt, og endda nogle gange sikre levering uden omkostninger.

Men det kan stadigvæk være profitabelt at kigge forbi et par forskellige online webshops efter tilbud forud for at du bestiller, så du ikke er i tvivl om at få den billigste pris.

Man må lige meget hvad ikke overse, at såfremt en online virksomhed annoncerer produkter til salg for en pris der kan virke ufattelig gunstig, bør det mange gange være et faresignal om en fup webbutik. Køb med kort er i hvert fald omsluttet af et lovbud, hvilket garanterer folk imod bedrageriske online shops.

En antydning af at e-forretningen respekterer den officielle danske lovgivning

Forinden nogen bestiller på en e-shop kunne de faktisk overveje webshoppens betingelser, dog er det typisk ikke særlig interessant.

Et andet alternativ kunne derfor være at kontrollere hvorvidt online firmaet er e-mærke godkendt, fordi det kan være et billede på at netbutikken lever op til dansk lovgivning, samt at internet virksomheden undertiden evalueres af fagfolk som er meget fortrolige de gældende regler. Derudover tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, når du udsættes for dilemmaer i forbindelse med din shopping. Her finder du mere om emnet.

Yderligere anbefales det at man er sat ind i de mest vitale forhold der kan have indvirkning på ordren, fx hvilken returneringsret online forretningen tilbyder. Her er det i øvrigt vigtigt, at man til enhver tid opbevarer ens kvitteringsmail, så man når som helst kan vidne om sin bestilling, hvad end du søger en vare til en kvinde eller mand.

Det er godt at du efterforsker webbutikkens omtaler

Trustpilot tilbyder dig regulære uafhængige løsninger til at efterforske flere andre konsumenters anmeldelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du læser netshoppens ratings før du køber.

Facebook fremskaffer tilsvarende ret så gunstige muligheder for at få indblik i netbutikkens pålidelighed. I øvrigt er der faktisk online shops i Danmark som tilbyder kunderne at offentliggøre en vurdering af ordreforløbet, hvilket tillige burde bruges til at bedømme kundernes tilfredshed.

Anvisninger omkring varer og forretninger på nettet opretholdes løbende, men vi kan ikke give garantier imod ændringer der måtte være implementeret siden nyligste opdatering af de anvendte data.