Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

En del online forretninger tilbyder nu om stunder diverse forskellige leveringsmodeller. En der er meget populær er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter lige når det passer dig. Den er nemlig yderst ligetil, samt oftest også den billigste mulighed for fragt.

Leveringshastigheden kan være virkelig betydningsfuld ifald vi mangler produktet om kort tid, så af den grund er det jo væsentligt at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på den pågældende vare.

En del butikker på nettet annoncerer 1 hverdags levering på de fleste af deres varenumre, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at ordren indsendes tidligere end et fast klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt afsted før de logistikansatte har fri.

Nogle enkelte outlets på nettet yder levering uden omkostninger, men tit er det betinget af at man handler for en bestemt sum. Desuden må man udvælge den mindst kostelige type af levering, som i de fleste tilfælde – uanset om du er nær Holstebro, Haderslev eller Skjern – er at få kørt dine produkter til et afhentningssted.

Et tegn på at e-forretningen opretholder de officielle regler

Det er jo ekstremt let gængeligt for enhver at lave prissammenligning hos forskellige internet outlets på pinpon.dk og herved har en hel del online outlets ikke kunne slippe for at formindske priserne på mange af deres produkter – til juniorer, lige så vel som til kvinder og mænd – en hel del, og endda nogle gange sikre gebyrfri levering.

Dog kan det alligevel blive udbytterigt at udforske en række online forhandlere efter udsalg forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er velinformeret til at få fat i den mest attraktive pris.

Man skal lige meget hvad være så påvagt, at såfremt en online virksomhed reklamerer bedst i test varer til en salgspris som kan ses som utopisk god, burde det mange gange være et signal om en bedragerisk online virksomhed. Køb med betalingskort er ikke desto mindre en del af et reglement, som skærmer en imod bedrageriske internet foretagender.

Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Alternativt kan du benytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at finansiere beløbet i flere bidder.

Det er smart at du bliver klogere på online butikkens bedømmelser

Forinden nogen køber i en shop på nettet kunne de i princippet bese netbutikkens handelsbetingelser, dog er det for det meste et tidskrævende projekt.

En anden valgmulighed kan derfor være at kontrollere hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, siden det skulle være et billede på at internet webshoppen opretholder de officielle danske regler, tillige med at internet forretningen løbende besigtiges af sagkyndige der er inde i vilkårene på området. Det er en rigtig god mulighed for assistance, såfremt du forvoldes problemer i forbindelse med din bestilling.

Den prisbilligste fragtløsning

Trustpilot forærer dig super pålidelige løsninger til at eftersøge diverse eksisterende konsumenters synspunkter og derfor slår vi et slag for, at du iagttager internet selskabets anmeldelser inden du placerer din ordre.

Facebook yder også absolut gunstige løsninger til at få en idé om e-handlens popularitet. Derudover møder vi nogle netbutikker som tilbyder kunderne at skrive en kritik af deres købsoplevelse, som ydermere burde benyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Websitet er finansieret af reklamer. Vi har et tæt samarbejde med et hold af internet butikker i form af at vi præsenterer virksomhedernes produkter, og får godtgørelse ifald en bruger fra vores side laver en bestilling.

Orientering omkring produkter og forhandlere på nettet opretholdes hele tiden, men vi kan desværre ikke garantere imod ændringer der eventuelt er udført efter at vi sidste gang opdaterede hjemmesidens data.