Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

Adskillige e-shops yder til alt held et stort udvalg af fragtformer. En der er meget populær er i øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente ordren når det passer dig. Fragtmetoden er altså vældig simpel, og ofte ydermere den mest letkøbte leveringsudgave.

Du kan ydermere udse dig at vælge at få sendt til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er for det meste lidt mere bekostelig, men ydermere vældig nem. Den prisbilligste fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som desværre betinges af at du befinder dig i nærheden af e-handlens lager.

En lang række online selskaber giver levering på næstkommende hverdag på en række af deres produkter, men det påkræver at bestillingen indsendes tidligere end et fastslået klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få pakken afsendt forud for at personalet holder fyraften.

Nogle online butikker frembyder levering uden betaling, men i mange tilfælde kun ifald der aftages for en konkret pris. Derudover kunne man udse dig den billigste mulighed for levering, der i de fleste tilfælde – hvad end du bor ved Holstebro, Nykøbing Falster eller Struer – er at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted.

Vi anbefaler at du bliver klogere på netbutikkens kritik

Det er ret fremkommeligt for enhver at prissammenligne fra diverse online forretninger og altså har adskillige internet forhandlere fundet det nødvendigt at formindske priserne på specielt deres bedst i test produkter – til piger og drenge, lige så vel som til damer og herrer – enormt, og endda nogle gange byde på levering uden omkostninger.

Derfor kan det immervæk blive profitabelt at efterprøve nogle enkelte online firmaer efter rabat inden du færdiggør din shopping, således at man er på den sikre side med at antage den skarpeste pris.

Du må alligevel ikke undervurdere, at hvis en internet forhandler afhænder bedst i test varer til en salgspris som kan virke uendeligt favorabel, så burde det for det meste være et symbol på en uærlig e-butik. Betalinger med kort er trods alt inkluderet i en forordning, som værner køberen imod snydagtige internet varehuse.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt bør du vælge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du foretrækker at honorere omkostningerne ude i fremtiden.

Efterse om internet butikken er godkendt af e-mærket

Før nogen shopper på en netshop kan man utvivlsomt tyde butikkens forretningsbetingelser, det er dog for det meste et omfattende projekt.

Et andet forslag er at granske hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det typisk er en sikring om at e-firmaet efterlever de gældende danske regler, foruden at e-shoppen nu og da undersøges af fagfolk der forstår reglerne. Det er en rigtig god lejlighed til hjælpende service, hvis du forvoldes besvær i forbindelse med din shopping. Direkte link.

Ligeledes rekommanderer vi at kunden er på vagt for de mest vedkommende retningslinjer der har indflydelse på handlen, til eksempel hvilken returneringsret shoppen benytter. Her er det samtidig afgørende, at man til enhver tid opbevarer sin ordremail, således man senere kan bevise købet, hvad end man er på udkig efter produkter til en herre eller dame.

Bemærk om internet virksomheden er e-mærke tilsluttet

Trustpilot medfører tilpas uafhængige genveje til at studere forskellige andre forbrugeres evalueringer og derved støtter vi, at du tager et kig på online forretningens vurderinger forinden du bestiller.

Facebook resulterer i også fuldkommen fordelagtige metoder til at få en idé om webshoppens pålidelighed. I øvrigt møder vi mange online forretninger som giver folk mulighed for at meddele en vurdering af deres køb, hvilket tilmed burde benyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Websitet finansieres af annoncer. Vi arbejder sammen med nogle forskellige online outlets hvori vi promoverer forretningernes tilbud, og opnår kommission forudsat de personer vi sender videre fuldfører en ordre.