Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

Motip Plast Grunder

Varenummer (SKU): DK5809 Kategorier: , ,

kr. 89,00

Hurtigtørrende, transparent primer og grunder til plastik.
Til behandling af overflader, ubehandlet, af flere plasttyper.
Motip Plastic primer har fremragende vedhæftning, og kan overlakeres igen med alle laksystemer.

400 ml.

Datablad
Hurtigtørrende, … læs mere her

Er Motip Plast Grunder på lager?

Annonce
Køb Motip Plast Grunder

(95 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Motip Plast Grunder

Mange leder efter den billigste Motip Plast Grunder på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Motip Plast Grunder fra BN Farver

Motip Plast Grunder kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores varekategori SPRAYMALING > MOTIP > MOTIP GRUNDER. Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Motip Plast Grunder fra den meget brugte forhandler BNFarver.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg dette produkt. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Motip Plast Grunder og fordele ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er du stillet lidt bedre, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

95 reviews for Motip Plast Grunder

    Vær den første til at anmelde “Motip Plast Grunder”