Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

Hempel Wood Impreg 2,5 L

Varenummer (SKU): DK830v1925 Kategorier: ,

kr. 599,00

Anvend før påføring af lakker eller maling.
Til alle slags nyt eller rent skrabet træ over vandlinjen.
Hurtig-tørrende.
God modstand mod saltvand.

Wood Impreg er en klar alkydolie til brug på træbåde og hårdtræ.
Olien benyttes på grund af sin glimren … læs mere her

Er Hempel Wood Impreg 2,5 L på lager?

Annonce
Køb Hempel Wood Impreg 2,5 L

(80 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Hempel Wood Impreg 2,5 L

Mange leder efter den billigste Hempel Wood Impreg 2,5 L på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Hempel Wood Impreg 2,5 L fra BN Farver

Hempel Wood Impreg 2,5 L ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig BÅDMALING > Behandling af Teaktræ. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Hempel Wood Impreg 2,5 L hos den populære shop BNFarver.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Hempel Wood Impreg 2,5 L og fordele ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

80 reviews for Hempel Wood Impreg 2,5 L

    Vær den første til at anmelde “Hempel Wood Impreg 2,5 L”