Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

Jotun Drygolin Optimal hvid 2,7 L

Varenummer (SKU): DK6504v4182 Kategori:

kr. 549,00

Langvarig flot udseende
Suveræn farve
Minimum smudsoptag
Ser nymalet ud længe
Godt miljøvalg

Tørrer hurtigt – mal to gange på samme dag

Overmalbar:
2 timer /23C

Glans:
25 Silkemat

Anbefalet strøg:
2-3 
Dækkeevne:
7-10 m2/L Uhøvlet
10-12 m2/L Høvl … læs mere her

Er Jotun Drygolin Optimal hvid 2,7 L på lager?

Annonce
Køb Jotun Drygolin Optimal hvid 2,7 L

(35 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Jotun Drygolin Optimal hvid 2,7 L

Mange leder efter den billigste Jotun Drygolin Optimal hvid 2,7 L på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Jotun Drygolin Optimal hvid 2,7 L fra BN Farver

Jotun Drygolin Optimal hvid 2,7 L er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den altid eftertragtede varekategori UDENDØRS MALING. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Jotun Drygolin Optimal hvid 2,7 L i den kendte webshop BNFarver.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være produktet er på siden. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Jotun Drygolin Optimal hvid 2,7 L og fordele ved at købe online

Shoppes der produkter online, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

35 reviews for Jotun Drygolin Optimal hvid 2,7 L

    Vær den første til at anmelde “Jotun Drygolin Optimal hvid 2,7 L”