Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

Contec CC Primer 5 L

Varenummer (SKU): DK6596v4318 Kategorier: ,

kr. 559,95

CC PRIMER skal anvendes inden Contec Coating påføres.
Med CC PRIMER sikres det, at coatningen hæfter til den eksisterende overflade.
Derfor skal man altid anvende primer inden påføring af Contec Coating.

Rækkeevne:
5-10 m2/l

LÆS ALTID INSTRUKTION … læs mere her

Er Contec CC Primer 5 L på lager?

Annonce
Køb Contec CC Primer 5 L

(86 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Contec CC Primer 5 L

Mange leder efter den billigste Contec CC Primer 5 L på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Contec CC Primer 5 L fra BN Farver

Contec CC Primer 5 L er efter stor efterspørgsel tilføjet i en vores rigtig gode kategorier, nemlig INDENDØRS MALING > DEKORATIV > Contec Coating. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Contec CC Primer 5 L i webshoppen BNFarver.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, og der er det oplagte valg denne vare. Køber du varer online sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Contec CC Primer 5 L og fordele ved at købe online

Hvis du shopper online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

86 reviews for Contec CC Primer 5 L

    Vær den første til at anmelde “Contec CC Primer 5 L”