Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

Jotun Lady Væg 10 Gul 2,7L

Varenummer (SKU): DK6829 Kategorier: ,

kr. 400,00

*BEGRÆNSET ANTAL*

GUL BASE TIL MANGE GULE FARVER

Eksempel:

RAL 1003 – 1007 – 1012 – 1021 – 1023 – 1033 – 2000 – 2001 – 2011

Ren Acryl vægmaling af høj kvalitet.
Giver smukke, silkematte vægge.
Nem at påføre samt anvendelig til mange overflader

Miljø … læs mere her

Er Jotun Lady Væg 10 Gul 2,7L på lager?

Annonce
Køb Jotun Lady Væg 10 Gul 2,7L

(91 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Jotun Lady Væg 10 Gul 2,7L

Mange leder efter den billigste Jotun Lady Væg 10 Gul 2,7L på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Jotun Lady Væg 10 Gul 2,7L fra BN Farver

Jotun Lady Væg 10 Gul 2,7L fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i varegruppen INDENDØRS MALING > VÆGMALING. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Jotun Lady Væg 10 Gul 2,7L i webshoppen BNFarver.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, deriblandt også det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Jotun Lady Væg 10 Gul 2,7L og fordele ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

91 reviews for Jotun Lady Væg 10 Gul 2,7L

    Vær den første til at anmelde “Jotun Lady Væg 10 Gul 2,7L”